5 tips til at leve et mere bæredygtigt liv

5 tips til at leve et mere bæredygtigt liv

De fleste af os vil gerne gøre, hvad vi kan for at leve skånsomt og bæredygtigt. Det er bare ikke altid, vi har kreativiteten til at komme på alle de gode og grønne løsninger. Derfor får du her en håndfuld gode tips, som du kan bruge til at leve et mere bæredygtigt liv. Læs med! 

Der er ingen tvivl om, at planeten kalder på, at vi omlægger vores livsstil. Vi et simpelthen nødt til at leve et mere grønt, skønt og sundt liv. Det vil de fleste af os heldigvis også gerne, men det kan være svært helt at greje hvordan. Derfor hjælper vi dig lidt. 

Tip #1: Bæredygtige mobilcovers 

Mobilcovers Samsung Galaxy S10+ og de fleste andre covers fås i miljøvenlige varianter. Det kan helt klart være værd at overveje at iklæde din teknologiske ven i grønne klæder. Du bestemmer selvfølgelig helt selv farven. 

Tip #2: Invester i en batterioplader 

En batterioplader kan også nemt og hurtigt gøre din livsstil en del mere bæredygtig. I stedet for hele tiden at købe nye batterier, kan du nemlig oplade de gamle. Det sparer miljøet for en hel del giftig skrald, og så er det faktisk også rigtig smart for dig. 

Tip #3: Spis så grønt, du kan 

Tip 3 er at spise så grønt, du kan. Måske har du opdaget, at du rigtig godt kan lide havremælk i kaffen? Så kan det betale sig at bytte komælken i køleskabet ud. Det betyder ikke, at du skal begynde at leve efter en totalt vegansk kostplan. Men det er en god idé at omlægge til grønne måltider, hvor du kan. 

Tip #4: Tag cyklen  

En anden ting, der er nem at gøre, og som kan gøre en forskel, er at lade bilen stå. Hvis du ikke har mere end et par kilometer til arbejde, kan du snildt cykle i stedet. På den måde får du også skøn, frisk luft, og du får set by eller natur omkring dig. 

Tip #5: Værdsæt naturen 

Det kan motivere dig til en mere bæredygtig livsstil, hvis du faktisk værdsætter naturen omkring dig. Derfor kan det være en god idé at tage et smut i skoven eller til havet. Her kan du hurtigt blive forbundet med alle de gode grunde til, at vi skal passe godt på Moder Jord.