Sådan får du en sød og lydig hund

Sådan får du en sød og lydig hund

Mange børn plager om at få en hund, og i nogle tilfælde lykkes det og familien kan byde et nyt lille medlem velkommen. Når man vælger at anskaffe sig en hund, er der en række ting, man skal tænke på, for det er vigtigt, at dyret får en god start hos sin familie og lærer at opføre sig pænt. Det ser vi nærmere på her, så læs med, hvis I overvejer at udvide familien med et firbenet medlem. 

Allerede mens hunden er hvalp, er det vigtigt at komme i gang med at opdrage hunden, da det kan blive svært, hvis den først er blevet voksen og har fået for mange dårlige vaner. En af de metoder, man kan bruge for at lokke hunden til at gøre, eller ikke gøre, bestemte ting, er at benytte en Treat & Train Dog Trainer som er en fjernstyret automat til godbidder, der udløses når hunden gør det, man gerne vil have den til. 

Hold igen med skæld ud 

Ingen bryder sig om at få skæld ud, heller ikke hunde. En hund er en del af familien og skal behandles pænt og kærligt. Derfor bør man også være opmærksom på at tale pænt, men bestemt, til hunden i stedet for at råbe og skælde ud. Udover at hunden bliver ked af det, kan der også ske det, at hvis der f.eks. er tale om at hunden gør, og man dernæst råber ad den, at den tror, man gør tilbage og faktisk ikke forstår, at den skal lade være med at gø. Her må man finde sine pædagogiske evner frem og gøre sig umage for at lære hunden det, den skal på en hensigtsmæssig måde.  

Hvis man gør sig umage med opdragelsen af sin hund, er belønningen stor, for da får man en sød og kærlig hund, som det er en fornøjelse at være sammen med for både familien og gæster af huset.