Sådan passer du bedre på din sundhed

Sådan passer du bedre på din sundhed

Vi lever i en tid hvor man ofte høre budskaber om hvordan man kan løbe stærkere, klare flere ting og nå længere frem uanset hvad man laver. Men undervejs kan vi komme til at glemme vores kropslige og mentale sundhed, som igen kan have en negativ effekt på mennesker omkring os. Så læs med her og lær hvordan du kan tage det roligt og samtidig leve et sundere liv.

Det kan være overvældende at høre de samme budskaber om sundhed, som næsten får det til at lyde som om man ikke kan være sund nok. Man kan altid løbe længere, spise flere grøntsager og løfte tungere vægte. Men sundhedsræset kan desværre have den modsatte effekt; det kan virke mentalt overvældende, som gør at man ikke får taget nogle af de ønskede skridt for at blive sundere.

I stedet for at dyrke motion, kan den overvældende følelse også gøre at man i stedet sidder i sofaen og ser fodbold eller læser fodboldnyheder på internettet. Det kan også være godt at give sig selv en pause fra sundhedsræset, lægge sig i sofaen og geare helt ned. For eksempel kan man læse mere om fodbold og seneste nyt på BarcaDanmark.dk

Mere balanceret sundhed

Sundhed betyder ikke at man udelukkende spise grønne sager. Hvis det gør én ulykkelig at stoppe kyllingebryst og grønne bønner ned igennem halsen, er det heller ikke godt for den psykiske sundhed. Man siger også at et glas vin i ny og næ kan være godt for sundheden, så i virkeligheden handler det måske om at indtage alt med måde.

Det vil for eksempel sige at man kun bør holde sig til det ene glas vin og ikke drikke en hel flaske, også selv om man har en hel tønde stående i kælderen. Det er okay at gå op i at vinen bliver opbevaret på ordentlig vis, i tønder af kvalitet fra for eksempel Vintønde.dk, men det kræver også selvdisciplin at holde sig på det sunde og balancerede spor.